Creatieve twitter achtergronden

Mijn eigen twitter background is veeleer aan de sobere kant met wit als hoofdkleur. Voorbeelden van kleurige en creatievere twitter achtergronden vind je hier, een selectie van 100 uiteenlopende designs. Zelf vind ik de meeste nogal druk, vaak door graffiti cultuur geïnspireerd achtergronden. Maar het is wellicht zoals met behangpapier, sommigen vinden papier met ouderwets bloemenmotief rustgevend. Les goûts et les couleurs ne se discutent pas.

Bron: Webdesigner depot

5 opmerkingen:

 1. Iedereen heeft wel een andere visie op hoe hij de dingen zou inrichten. Al ben je vaak ook wel begrensd door de eigen mogelijkheden qua tijd en vaardigheid. Maar je kan er inderdaad echte kunstwerkjes van gaan maken ... maar sober is ook mooi. Tenzlotte is dat ook één van de succespijlers van Google.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd ook wel van sober maar dat neemt niet weg dat dit een mooie tip is. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan Edwin, er zitten inderdaad een paar heel mooie tussen. Misschien moet ik toch maar eens aan een upgrade denken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goeie twitterachtergrond kan heel veel impact hebben op je publiek en of lezers. Het geeft je twitterpage idd wat meer 'leven'

  BeantwoordenVerwijderen